Problem with i1display

Home Forums Help and Support Problem with i1display

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by  anonymous SourceForge (@anonymous-sourceforge) 4 years, 4 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #714

    Hi,

    when i’m try to use dispcalGUI 3.0.0 and my i1 Display pro receive this error

    “Error – new_disprd() failed with ‘Instrument Access Failed'”

    Thanks for you’r help

    This is log file:

    • This topic was modified on 2015-05-20 11:52:22 by hamides.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    i1Display Pro on Amazon  
    Disclosure: As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

    #716

    Florian Höch (@fhoech)
    Administrator
    • Offline

    Hi,

    thanks for the log. It seems this is a yet unknown OEM version of the i1 Display Pro. Please contact Graeme (Argyll CMS developer) via the graeme <at> argyllcms.com and send him this part of the log:

    dispcal -v2 -d2 -c1 -yn -P0.5,0.5,50.0 -X WGCCFLFamily_07Feb11.ccss -qm -t5000 -g2.2 -f1.0 -k0 -A4.0 -b "iMac 2015-05-20 D5000 2.2 M-S XYZLUT+MTX"
    
    Setting up the instrument
    i1d3: Unknown lock code. Please contact ArgyllCMS for help
    i1d3: Unknown lock code. Please contact ArgyllCMS for help
    dispcal: Error - new_disprd() failed with 'Instrument Access Failed'`
    

    Be prepared to do a debug run from the commandline that he may request to be able to figure out the lock code.

    • This reply was modified on 2015-05-20 19:41:20 by fhoech.
    #717

    Thanks Florian

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Log in or Register

Display Calibration and Characterization powered by ArgyllCMS